Find SUS på Facebook

En travl weekend for U16 drenge

14-03-2011 14:22:43 Chris Sawaguchi
 

 Jersie - SUS 35 - 31

Efter at vi ikke har spillet optimalt i vores sidste kampe, så ville holdet vise at vi er på rette vej igen.

Vi startede også perfekt, med et højt tempo,både i forsvaret og i angrebet. Kampen blev tæt lige til det sidste, hvor Jersie viste sig, at denne gang var det dem der bevarede det kølige oveblik, og vi gik i stedet for i panik. Vi spillede ellers en god kamp, men for en gangs skyld svigtede Emil H. inde på kassen, det var ærgeligt at vi ikke lige fik ham med, når nu endelig forsvaret var der, men man kan ikke få alt.

Vi tabte med en bedre følelse en tidligere, hvis man da ellers kan tabe med en god følelse, men vores forsvar fungerede for en gangs skyld, og det har været vores største problem efter jul.

 

 

Holte - SUS 32 - 33

Nu skulle vi vise at vores forsvar kunne fungere i mere end en kamp. Det gjorde det faktisk, og Emil H. kom op på sit sædvanlige nivaue igen, vi fik også tilkæmpet os 4 gange 2 minutter i 1 halvleg, hvilket  fortæller lidt om at drengene ville tage fat. Selv med en masse undertalsspil, så kom vi højst bagud med 5 mål, og vi tabte faktisk ikke en af vores undertal.

Det var en rigtig spændende kamp, hvor begge hold skiftedes med at føre i 2 halvleg, og i modsætning til Jersie kampen, så var det vores tur til at bevare overblikket. I sidste kamp havde vi problemer med Holtes indspil til stregen, men denne gang var Thomas Torp virkelig skarp, og fik pakket stregen helt ind.

 

Så det blev en weekend med 2 spændende kampe, og mange blandede følelser, men nu føler vi os klar til de 2 næste weekender, hvor vi skal møde både Odense og HIK.DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75