Find SUS på Facebook

SUS's U12 piger sluttede af med stævnesejr i Kolding

14-04-2015 21:27:35 Erik Hansen
SUS U12-pigerne på podiet ved Kolding-stævnet, som de vandt suverænt.

Så er det tid at gøre status for SUS Håndbolds U12 piger.

I 2. halvdel af denne sæson rykkede C holdet i B-rækken, og A-holdet kom i den bedste række på Fyn nemlig AA-rækken sammen med Fyns andre fem bedste hold.

B-holdet sluttede som nr. 10 og A-holdet som nr. 3 efter GOG og DHG.

Afslutningen på denne sæson må siges at være den bedste for holdene, nogensinde. Til afslutningsstævnet i påsken til Kolding Kempa Cup, hvor samtlige 18 piger var med, præsterede A-holdet at vinde 7 kampe i træk og dermed også vinde stævnet i A-rækken. Kampene blev vundet med hhv 16, 17, 12, 20, 19, 10 og 6 mål (finalen) - det gav en målscore på hele 135-35. Det er vi ret stolte af. Specielt kun at "lukke" 5 mål ind i gennemsnit pr. kamp! Og score 19 mål på "kun" 2 x 15 min.

B-holdet havde det noget sværere, da de desværre tabte 4 ud af 5 kampe de 2 dage. Men vandt over et hold fra Schweiz.

Modstanderne til stævnet var både danske, svenske, tyske og schweiziske. Fredag aften var der indmartch og show med Super Flying Kids Junior. Lørdag morgen startede vi med den første kamp kl. 8,00 og sluttede kl. 17,15, hvorefter der hurtigt blev badet og gjort klar til diskotek. Men pigerne var trætte, og vi hyggede os i stedet i gymnastiksalen, hvor vi overnattede med U10 pigerne.

Kl. 21,30  mødtes alle klubbens hold i gymnastiksalen, og kårede årets SUS'er. På U12 pige holdene blev det velfortjent Anna-Mai og Nanna. To piger, som er meget flittige til træning og utrolig seriøse omkring håndbold.

Søndag morgen var det igen tidligt op og afsted med bus til hallen, hvor A-holdet vandt de 2 puljevinderkampe. Efter indtagelse af medbragt rugbrød og frugt gik turen til TreFor Arena i Kolding, hvor finalen fandt sted. Modstanderen var Lugi HF fra Sverige, som vi i puljekampen havde slået 17-7. Sejren var aldrig i fare, men der var alligvel lidt spænding på og kampen blev vundet 11-5.

Efter at have ventet i hallen i 5½ timer fandt præmieovertrækkelsen for A-holdet sted kl. 20,00 med indløb og overrækkelse af pokal og bolde til alle spillere (det ses på et af billederne).

Sent søndag aften kunne vi vende snuden hjemad mod Fyn - godt trætte. Og vi som trænere er stolte af, efter 2 år "ved roret", at vinde det første A-række internationale stævne med holdet. 

Tirsdag den 7/4-15 var sidste træning i denne sæson, og det blev med hockey og minihåndbold. Bagefter spiste vi burger og pommes, betalt af solgte julekalendere, samt hyggede i "Tutten".

Tak til pigerne for en rigtig god, inspirerende, spændende og succesrig sæson. Tak for de fine gaver, som I havde samlet ind til. Tak til alle forældre for den altid store opbakning til kørsel, kagebagning eller andet "back-up".

Næste år fortsætter trænerne Henriette, Palle og Tina med de kommende U14 piger. Trine fortsætter som U12 pige træner, sammen med Emma Devascher.

Mange hilsner og god sommer fra

Henriette, Trine, Palle og Tina

PS: Der kommer billeder på siden torsdag! mvh Webmasteren
DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75