Find SUS på Facebook

U10-pigerne vandt Sne Cup

09-01-2012 11:24:25 Tina Heine Matthiesen
U10-pigerne efter sejren i Tommerup. Det er Sidse, Sofia, Dagmar, Matilde, Kathrine, Julie og Anna sammen med trænerne Mette H. Hansen og Christina Caspersen.

 

Med søvn i øjnene kørte vi fra Ullerslev fredag morgen, da det stadig var mørkt og glat.

Vi mødte op i Tommerup, til en halv tom hal, hvor vi selv skulle gøre tilskuerpladser klar. Men SUS Håndbolds talstærkt fremmødte forældre klarede selvfølgelig den situation.

Hen over de næste 6 timer fik de to U-10 pigehold spillet hver 3 kampe. Desværre gik det knap så godt for hold 2, som måtte køre hjem efter de 3 kampe. Men hold 1 vandt første kamp knebent med et mål, næste kamp tværede de GOG ud med en 11-2 sejr, og sidste kamp var også en sikker sejr. Så trætheden fra første kamp, havde sandelig lagt sig til de næste kampe.

Så gik turen til Årup Hallerne, hvor de sidste to kampe i finalepuljen skulle spilles, kl. ca. 18.00.

Efter en lang dag, var alle vi forældre lidt matte og ville gerne snart hjem. Pigerne holdt dog humøret højt, med leg, pjat og tid til at kreere diverse flotte frisurer, tog de hul på de sidste to kampe.

Vi havde fået tilkaldt lidt forældre forstærkning hjemmefra, så vi kunne bakke pigerne op.

Med frisk mod indtog pigerne hallen til fanfare, indløb, navne opråb, og alt hvad der hører finale kampe til – en kanon oplevelse.

Og ja, så bankede de først hjemmeholdet fra Tommerup, og endelig i sidste kamp et hold fra Hashøj (vist nok fra Slagelse området).

Så er det bare jeg siger: Sådan - hvor var de fantastiske vores piger!

TILLYKKE til Sidse, Sofia, Dagmar, Matilde, Kathrine, Julie og Anna. Og tak for en dejlig, nervepirrende og spændende dag.

Ca. 12 timer efter ankomsten kunne vi vende hjem til Ullerslev.  Det var en meget lang dag, og selv om pigerne gjorde det til alle timerne værd, vil jeg dog alligevel her rette en kritik mod stævne tilrettelæggelsen i Tommerup. Det er ikke rimeligt at børn, forældre og trænere skal tilbringe 12 timer i en hal, for at spille/overvære 5 kampe. Det kunne jeg da godt opfordre SUS-ledelsen til at pege på overfor arrangørerne i Tommerup.

Se alle billederne af vore fantastiske U10-piger! 

Helle M. Larsen  (mor til Anna, på U-10 holdet)                                                                                                                                                DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75