Find SUS på Facebook

U 12 klarede sig flot i Kerteminde-cuppen

27-04-2012 17:01:27 Ann Karina Lindemann
Nogle af U12-spillerne fra SUS nyder en stor vaffel under Dydensborg Cup i Kerteminde.

Vores U12 piger og to U12 drenge hold deltog i Dydensborg Taxi Cup. 

U12 pigerne fik efter to sejre og et nederlag i den indledende pulje en flot 2. plads og kvalificerede sig dermed til A-slutspillet.  Desværre betød det at holdet skulle op imod stævnets senere suveræne vinder GOG, så det blev desværre til et nederlag mod GOG, cifrene taler vi ikke om:-) I holdets sidste kamp blev det uafgjort 4-4 her var modstanderen Stjernen.

 

U12 drenge havde to hold med som begge klarede sig flot. Efter lørdagens kampe stod det klart at hold 1 vandt sin pulje med maksimumpoints og sejrer over Gedved, Bagenkop og Svendborg. Hold 2 blev nr. 2 i sin pulje med sejre over Østfyn og Hery 67 samt et nederlag til vintersæsonens fynsmestre fra Nyborg.

Lørdag eftermiddag var der tid til at besøge Vaffelhuset hvor holdenes overskud fra salg af julekalendere blev brugt til STORE vafler til alle. Lørdag aften var blev der hygget på skolen hvor vi overnattede. Der blev kåret Fair Play hold i alle rækker og blev U12 drenge faktisk vindere i deres række og fik på scenen overrakt præmien - du gavekort til Vaffelhuset:-).

 

Efter det arrangement var det tid til at Årets SUS'er skulle kåres! De tre stolte spillere som blev kåret var:

 

U12 piger: Sandra

U12 drenge 1: Jonas

U12 drenge 2: Daniel

 

Søndag skulle hold 2 i kvartfinalen møde GOG 1, en svær modstander. Holdet gik dog uimponeret til værks og pressede GOG mere end forventet, men det blev til du nedslag på ærefulde 9-6.

Hold 1 skulle i sin kvartfinale møde GOG 2. Her blev det til en overbevisende sejr på 17-7. Hold 1 gik dermed videre til semifinalen hvor holdets onde ånd Nyborg, det eneste hold som det er lykkedes at vinde nuer i vintersæsonen, ventede.

Det blev en rigtig spændende semifinale men desværre med et nederlag til SUS på 10-8.

 

Stævnet i Kerteminde var samtidig et signal om at sæsonen 2011 og 2012 er slut. Inden længe starter der sommertræning med de nye årgange.

 

Fra U12 holdenes trænere skal der lyde en stor tak for sæsonen til spillere og forældre for en god sæson og et godt samarbejde.

De bedste hilsner fra Malene, Jens og Klaus

 DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75