Find SUS på Facebook

U8-holdet tog 3 sejre lørdag den 14/11 2015.

16-11-2015 13:35:17 Ann Karina Lindemann
Klar til at blive fløjtet i gang i med kampen i mod Kerteminde. For SUS Håndbold er det nærmest kameraet Marcus, dernæst Olivia, Mikkel og længst væk Kamille.

Det blev denne lørdag til 3 flotte sejre, hvor både Vindinge og Kerteminde blev slået med cifrene 10-5 og vi havde forholdsvis godt styr på kampene og i meget lang tid spillede vi faktisk i undertal, da modstanderne i U8 altid må sætte en ekstra spiller ind når man er bagud med 3 mål eller mere.
I dagens sidste kamp imod Nyborg kom holdet for første gang bagud, men her viste spillerne for alvor at de vil vinde for der blev kæmpet om hver en bold. Det endte med en sejr på 13-9 over et Nyborghold, der for alvor tvang vores spillere til at gøre deres bedste.

Alle fik masser af spilletid, lavede gode forsvarsaktioner og tog masser af skud på mål og næsten alle scorede. Spillerne begynder også for alvor at vise hvordan nogle af de ting vi øver hver onsdag, bliver omsat til flotte aktioner på håndboldbanen i kamp. U8-Håndbold handler virkelig om sammenhold, udvikling og både små og store sejre til alle.
Holdet bestod i dag af Karoline, Kamille, Olivia, Markus, Mikkel og Emil - og alle spillere leverede en flot indsats og bidrog til sejrene.

Allerede søndag eftermiddag var holdet samlet igen, da vi skulle lave indløb sammen med SUS Nyborgs 2. divisions damer og stoltheden lyste ud af spillerne, der løb på banen imens hele hallen fik historien om holdets 3 sejre i går (red. lørdag).

U8 spiller næste gang lørdag den 5. december og glæder sig allerede.DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75