Find SUS på Facebook

U10-pigerne i kamp om det uofficielle fynsmesterskab

28-04-2015 16:57:31 Erik Hansen
Fyns bedste U10-piger - Svendborg HK og SUS Håndbold - efter den spændende Spar Nord finale.

U10 Piger A har i  forårssæsonen som tidligere skrevet her på siden vundet deres pulje. Som følge af lidt programlægningskvaler, blev der ikke lavet 1 AA-række, men 2 a-rækker i stedet. Vores piger vandt som sagt den ene pulje og Svendborg HK vandt den anden. Fyns Håndbold Forbund kårer ikke nogen fynsmester, men Svendborg henvendte sig til os i sidste uge for at få en kamp mellem de to puljevindere. Vi blev hurtigere enige om at arrangere kampen, og der var med det samme opbakning fra alle spillere.

Kampen blev afviklet i Ullerslev torsdag den 16. april, og trods den relative korte tid til at få et fornuftigt arrangement stablet på benene, fik vi via et par af vores trøje- og klubsponsorer skaffet nogle flotte præmier at spille om.

I den forbindelse skal lyde en stor tak til Spar Nord i Nyborg for sportstasker, chips og sodavand, samt LC Sport i Langeskov for strømper.

Kampe blev som i alle øvrige kampe i denne sæson med Svendborg utrolig tæt og spændende. Svendborg kom bedst fra start og førte hurtigt med et par mål, men inden pausen havde vi fået kæmpet os op og forbi Svendborg og førte 9-5 ved pausen. 2. halvleg skulle vise sig at blive en tæt og intens affære. Begge holds målmænd hører til blandt rækkens absolut bedste og trods store chancer til begge hold, blev er vist flot spil mellem stængerne, og det blev derfor en kamp med få scoringer. Vi var foran indtil 2 minutter før tid, men på et straffekast og en kontrascoring få sekunder før tid, fik Svendborg hevet sejren i land med 11-10.

Stort tillykke til Svendborg og tak for en god kamp.

U10 trænerneDK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75