Find SUS på Facebook

16-Pigerne vindere af 2. division B

04-04-2017 13:59:45 Helle Nørhave
Rækkens nr. 2 Næsby havde sat point til, og vejen var åben for SUS-Nyborg pigerne. 
Det var nogle særdeles velforberedte trænere og spillere der tog imod Oure i Nyborg-hallen, og sammen med god opbakning fra forældre, var der aldrig rigtig tvivl om sejren. Alle spillere bød ind, og de spillede en fantastisk flot kamp, som endte med en storsejr på 36-17. 

Allerede tirsdag gik turen til Haarby, hvor pigerne fra Haarby Efterskole tog imod SUS-Nyborg. Det sidste opgør mod Haarby endte 28-25 til SUS-Nyborg, så der var lagt op til en tæt kamp i Haarby, hvor Haarby-pigerne havde stor støtte i en fyldt hal med efterskoleelever. Og det blev en meget tæt og intens kamp. På trods af en 4 måls føring i starten af 2. halvleg, formåede Haarby-pigerne at komme stærkt igen, og efter en højdramatisk afslutning, hvor SUS-Nyborg kun scorede 1 mål i de sidste 10 minutter, endte kampen 22-22. Efter kampen var der præmieoverrækkelse, og en flok glade piger og trænere stillede op til foto. 

Torsdag var træningen aflyst. Holdets sponsor Spar Nord Nyborg havde inviteret trænere, spillere og forældre til pizza og hygge i bankens lokaler som afslutning på en super flot sæson. Sammen med Bygma havde Spar Nord Nyborg tidligere på sæsonen sponsoreret nye træningstrøjer til holdet. Der blev taget holdbillede, spist pizza og Spar Nord overrakte håndklæder til alle spillerne og vin til trænerne. Der blev også fødselsdagssang til Christine, der havde hjemmebagt kage med i anledning af hendes 16 års fødselsdag. Afslutningsvis kom også Spar Nords Maskot Frønse forbi, og hvem der hoppede i dragten forbliver en hemmelighed. 

Tak for en fantastisk sæson og held og lykke til Vejle Cup i påsken. Det har været sjovt at følge pigerne, og sikke et fantastisk sammenhold, der er skabt omkring holdet. Det kan kun give inspiration til det videre klub-samarbejde SUS-Nyborg. DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75