Find SUS på Facebook

Uheldige skader og trænerafbud var ingen hindring for serie 3-damer

06-01-2019 19:14:18 Tina Ginnerup Jespersen
Holdfotoet i denne sæson er en skøn blanding af både serie 2 og serie 3-spillere. (Truppen er væsentligt større, men en hel del var forhindret i at være til stede til fotografering) Øverst fra venstre: Træner Helle Heine, Simone Knudsen, Stine Vilsøe, Karin Henriksen, Rannveig Gudlaugsdottir, Maria Jensen, Line-Alfrida Mikkelsen, træner Linda Kristensen Nederst fra venstre: Sandrine Sørensen, Christina Hedeager, Malene Clemmensen, Camilla Dam, Anna Wittrup, Sofie Laigaard, Alice Bjerge Rasmussen
Efterårssæsonen gik, som ventet, helt efter planen for Helle Heines rutinerede tropper. Med kun 3 knebne nederlag, kunne SUS-damerne gå på fortjent juleferie med en førsteplads i serie 3. Den flotte præstation blev søndag fulgt op med en tæt og målrig affære i SU’VI:T Arena. Resultatet 21-25 blev til via fightervilje fra alle mand, selvom de to hold havde skiftedes til at føre kampen igennem.

Det så ellers lidt sort ud inden kampen, da keeper Rannveig Gudlaugsdottir var ramt af ondt i ryggen. Kortvarigt overvejede holdet at erstatte hende med en markspiller, men Rannveig kæmpede flot hele kampen. SUS-damerne måtte undvære cheftræner Helle Heine, der var uundværlig til en herrelandskamp i Odense, men Linda Westring Kristensen havde overtaget roret. I slutminutterne modtog hun, helt uforståeligt, et gult kort fra en dommer, der pludselig havde set sig gevaldigt sur på hende. Men SUS-damerne formåede at holde hovedet koldt.

Inden julepausen startede Cindie Aaskov i SUS Håndbold, og der var denne søndag debut på holdkortet. Cindie leverede en flot kamp, og vi siger rigtig hjerteligt velkommen i klubben til Cindie. Anderledes uheldigt var det at Line-Alfrida Mikkelsen nok engang måtte en tur forbi skadestuen med en skulder, der var gået af led. Vi venter endnu på nyt om Line-Alfridas skulder og ønsker god bedring. 

Tirsdag rejser serie 2 damer et smut til Rudkøbing på jagt efter sæsonens første point og søndag den 13. januar kan du faktisk se alle klubbens damehold i aktion, da både serie 2, 3 og 3. divisionsdamer har hjemmekampe. Langt de fleste SUS-hold har faktisk hjemmekampe den dag, så der er rigtig stor mulighed for at se rigtig meget god håndbold. 
DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75