Find SUS på Facebook

U8 Holdene til stævne med fokus på sammenhold, udvikling og sejre.

25-01-2015 09:26:45 Ann Karina Lindemann

U8 Mix-holdet var kørt til Bellinge for at spille 3 lokalopgør imod henholdsvis Kerteminde HK, Rolfsted IF og Kølstrup-Rynkeby HK.

Det blev til tætte og lærerige nederlag i de to første kampe, men i dagens sidste kamp hentede holdet en sejr på 9-7 i endnu en tæt kamp. Alle fik masser af spilletid, skud på mål og scoringer – altså små og store succeser, som samlet gav en god dag med håndbold og leg. Signe L var desværre syg i dag, så de seks spillere på holdet var i dag Signe F, Olivia, Emil, Rasmus, Mikkel og Micklas.

 

U8 Drenge B spillede i Otterup, hvor modstanderne var Nr. Lyndelse/Søby HK, OH77 Odense og TPI-Odense.

Første kamp var imod Nr. Lyndelse/Søby HK, hvor alle spillere lige skulle prøve at skyde på mål - inden vi begyndte at spille sammen. Da vi først begyndte at spille sammen kom drengene hurtigt foran og vandt en sikker sejr på 11-7.

Dagens anden modstander var TPI-Odense, som spillede langt mere fysisk end vi er vandt til og der gik derfor lidt tid inden drengene var klar til at tage den udfordring op, men da vi fik indstillet os på deres forsvarsspil og samtidig fik bedre fat i vores eget forsvar vendte vi et truende nederlag til en sejr på 12-10 i kamp med masser af tempo og fight fra begge mandskaber. Sejren kunne være gået til begge sider, men drengene var dygtige til at spille sammen og udnytte deres chancer. I den sidste kamp imod OH77 Odense var vi forholdsvis overlegne og kunne derfor øve os ekstra meget i at spille hinanden gode og ikke mindst fairplay i en kamp hvor vi vandt 17-7.

Holdet bestod i dag af Nikolaj Bj., Nicolaj Br., Mathias, Andreas, Mark og Sebastian, som alle kom på måltavlen og derudover leverede flotte præstationer på banen.

 

U8 spiller næste gang lørdag den 21. februar og glæder sig allerede.DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75