Find SUS på Facebook

Sikre 3 point igen til HS3

02-04-2015 10:53:20 Ann Karina Lindemann

Da herre serie 3 igen havde høstet en velfortjent sejr, var stemningen og forventningerne høje, da holdet i samlet flok mødte op for at støtte herre serie 1 i deres sidste kamp i turneringen. Det blev en utrolig spændende kamp, hvor SUS herre tabte knebent til Kerteminde, der i næste sæson skal spille i Fynsserien. Selvom Kerteminde holdt oprykningsfest i omklædningsrummet var der alligevel flere Kerteminde spillere, der søgte ind i SUS omklædningsrummet for en øl efter kampen. Der er sgu bare mere hyggeligt i SUS’s omklædningsrum!

Kl. 18 var der blæst til holdfest for herre serie 1 & 3 krydret med lidt u18 spillere på Ullerslevs svar på Ibiza, Svalevej 13 ved cheftræner Ole Ørbech. Her havde Chefkokken Line, akkompagneret af Helle og Lars Nørhave, og i bedste Noma stil, kreeret den sikre æggekage med hele svineriet + snaps (haps, haps). Og de 30 sulte hanhunde, der havde bænket sig om det veldækkede bord, tog godt fat. Rygtet vil at 4 nærliggende hønsegårde blev totalt rippet for æg for at mætte de sultne knægte.  Selskabet blev undervejs krydret med besøg af nogle af herreserie 1 & 3s sikre støtter nemlig SUS’s egne divisionsdrenge. De drak dog kun Miranda. Noget man, specielt ved herre serie 3, lige skal vende sig til synet af.

Desværre bød aftenen også på dyre tab, da der forsvandt en Iphone 5 i dybet. Telefonen er sidst set trække dyk-ænder i kummen på toilettet på Svalevej 13 i godt selskab med noget af det mere faste, man normalt finder i det blanke vand.

Dette ellers fortræffelige arrangement fik desværre et kedeligt efterspil, da embedslægen søndag middag blev inddraget for at undersøge, om der havde været urenheder i den ellers fantastiske æggekage. Dette skyldes at flere at de deltagende gæster søndag morgen vågnede op med kraftig hovedpine, kvalme og opkast. Embedslægen frifandt pure den himmelske æggekage og henviste til at det måtte være noget i de nu tømte snaps- og Gajolflasker, der havde frembragt disse symptomer.

Så drenge vi ses til SUS afslutningsfesten og her er det ikke Mikkel Ørbech’s konfirmationsanlæg, der skal levere musikken, så der bliver der skruet op J

Tilmelding til afslutningsfesten sker NU – 150 pisk til mobilpay 30700001 – Husk at skrive dit navn og hold.

VI SES

PS. Billeder kan fremstå som let sløret men det viser kun stemningen på det givne tidspunkt.DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75