Find SUS på Facebook

Herre serie 1 vandt topkampen

07-11-2010 20:00:42 Lars Nørhave
 
2. herrehold spillede søndag eftermiddag topopgør i serie 1 mod Hery 67, som indtil i dag havde knust al modstand med store sejre. Vi var godt forberedt på Herys hold, og stod helt fantastisk i forsvaret hele kampen. Og når det lykkedes for Hery at komme til afslutning, stod Mikkel Jensen en rigtig flot kamp i målet med mange vigtige og flotte redninger.
Der blev tacklet meget hårdt men fair i hele kampen, og jeg tror ikke Herys spillere synes, det var særligt sjovt at komme i kløerne på Chris, Sebastian og co. - FLOT drenge.
Angrebsspillet blev aldrig rigtigt flydende, da Hery dækkede offensivt på flere forskellige måder hele kampen, i 1. halveg dækkede de højt i vores højre side, og i 2. halveg forsøgte de sig med to mandsopdækninger gennem hele halvegen. Men uanset hvordan de dækkede, så løste vi det fornemt og med god tålmodighed i langt de fleste angreb.
Heine Christiansen var godt skydende især i 1. halveg, og i 2. tog Sebastian Ring over med godt og kraftfuldt spil - gode gennembrud og stående skud ude bagfra.
 
Kampen endte 28-25 til os!
 
Hele holdet skal have KÆMPE ros for god fight i begge ender, det er en fornøjelse at bruge et par timer hver søndag med jer drenge!
 
PS: Selvom Mikkel stod virkeligt godt skal det lige nævnes, at Palle Matthiesen havde en redningsprocent på 100 for et reddet straffekast til allersidst i kampen!!!
 


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75