Find SUS på Facebook

U18 drenge 2. division spillede flot kamp

01-11-2011 08:35:26 Chris Sawaguchi

 

SUS - Ollerup Skerninge 23-16

Efter sidste weekends kamp, hvor vi tabte til Kerteminde, som på dagen var et bedre hold end os, så skulle vi vise, at vi godt kan bedre.

Drengene lovede hinanden, at i dag skulle der andre boller på suppen, vi skulle jo møde rækkens nr. 3, så vi var nødt til at være skarpe for at vinde.

Heldigvis var det ikke tom luft, der blev lukket ud i omklædningsrummet. Drengene gik virkelig til den, og vi satte os hurtigt på kampen, aldrig har vores forsvar stået så stærkt, som i de første 30 minutter, samtidigt med, så var vi skarpe i vores angrebsspil, så det hele gik op i en højere enhed.

Luften fes lidt ud af ballonen i 2 halvleg, hvor gæsterne fik lov til at score nogle flere mål, og samtidigt begyndte vi at være uskarpe i den anden ende.

Men på en dag, hvor hele flokken kæmpede sammen, og ikke på noget tidspunkt slappede af, fik vi lov til at vise, hvor gode vi kan være, selv om at ikke alt lykkes hver gang. Og det er den indstilling, vi skal bruge i de næste to kampe, som er mod Stjernen - rækkens nr. 1.

 DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75