Find SUS på Facebook

Endelig slog vi Odense

23-01-2011 20:08:25 Chris Sawaguchi
 

SUS - HC Odense 28-24 (15-13)

Vi står overfor et Odense hold som vi har spillet imod 2 gange tidligere, og vi har tabt begge gange, så vi havde ikke de bedste odds inden kampen. Men drengene er ligeglade med odds, de vil bare ind og spille, og spille det gjorde de.

Vi lægger rigtig godt ud og fra 1-0 fører vi resten af kampen. I angrebet lægger Joakim og Benjamin et rigtig stort press på modstanderens forsvar, og de er rigtig gode til at spille deres medspillere til gode chanser, selv om vi kommer til mange gode afslutniger så får vi ikke rigtig trukket fra dem, og det skyldes Odenses målmand som står en god kamp.

Vores forsvar er under hårdt press fra Odenses gode bagspillere, og vi kommer til at arbejde superhårdt for at kunne følge med i deres presspil, de gange hvor vi ikke kan følge med, har vi Emil Henriksen på målet, som står en brandkamp, hvor han virkelig får Odenses skytters selvtillid pillet ned. Med Emils indsats i målet, så begynder vores forsvar at stå bedre og vi får stresset modstanderne, så meget at de ikke kommer tættere end 2 mål på os.

De sidste 10min. laver Odense helbanepress, for at indhente vores føring, men drengene løber rigtig godt for hinanden, og vi øger i stedet vores føring, så vi vinder med 4 overskydende mål.

Endnu engang viser drengene en super gejst og fight, lad os håbe at det er noget vi kan tage med til resten af kampene, for så skal vores modstandere være bedre på dagen for at slå os.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75