Find SUS på Facebook

Flot start for U12 drengene

31-01-2012 08:48:24 Erik Hansen

 

Hold 1 har kvalificeret sig til Fyns bedste række - Drenge Mester A. Indtil videre er det blevet til to sejre og et nederlag i de første tre kampe. I sidste weekend blev det til en flot etmålssejr på hjemmebane over indtil da ubesejrede GOG. Sejrsmålet blev scoret på straffekast efter tid af Jacob J. H..

 

I denne weekend blev det igen til en flot sejr, denne gang på udebane, over Egense/Rantszausminde, der blev slået 25-22. Det var en helstøbt holdindsats, der grundlagde sejren. Dagens fødselar Sebastian Sørensen fodrede sine holdkammerater med gode assists, specielt Sebastian Bak udnyttede de mange gode opspil og blev kampens topscorer. I den anden ende af banen var Oliver Bramm sit holds bedste med mange flotte redninger i målet.

 

Hold 2 fik også sin anden sejr efter jul. Det gik ud over Nyborg, der i Ullerslev Kultur- og Idrætcenter blev besejret med 9-6 i en flot og spændende kamp. Hold 2 har dermed nøjagtigt ligesom hold 1 fire points efter tre kampe.

 

Glædeligt er det at konstatere, at der på begge hold kan spores løbende fremgang. Fremgangen bliver grundlagt i de ugentlige træningslektioner, hvor op til 25 spillere møder frem. Særdeles glædeligt er det også, at rigtigt mange forældre bakker drengene op i kampene. I næste weekend skal vi se, om der kan komme flere points på kontoen.

Vel mødt til alle!


Klaus Rydal, træner DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75