Find SUS på Facebook

Oprykning og et ekstra damehold

15-12-2014 14:51:04 Tina Ginnerup Jespersen
Dame serie 3-holdet, som har vundet førstehalvsæson og dermed retten til oprykning til serie 2. Den er videregivet til unge spillere i klubben, som nu danner et ekstra hold efter nytår.

Et enkelt point var nok til at sikre sig oprykning i søndagens kamp mod IF Stjernen. Så med resultatet 14-14 passede det lige. Dame serie 3-holdet har haft en rigtig stabil halvsæson, hvor eneste nederlag, kom mod det andet oprykkerhold fra puljen, Bellinge IF.

En del af holdets succes skyldes træner Helle Heines store overblik samt træninger, der er tilrettelagt, så der er fokus både på hold-ånd, skadeforebyggelse og selvfølgelig forbedringer i forhold til kampene om søndagen.


Tilmelder et damehold mere

Oprykningen skyldes også, at holdet i denne sæson har en stor gruppe spillere til rådighed. Faktisk så mange, at seniorudvalget har besluttet sig for at tilmelde endnu et dame seniorhold til denne sæson.

”Det er jo super-fedt, at vi i år har så mange spillere på damesiden”, siger Anette Tusgaard Markvardsen, der udover at sidde i seniorudvalget, selv var med til at føre holdet til oprykning med hurtige kontrascoringer.

”Vi har besluttet at give serie 2-licensen til de unge oversiddere fra fynsserieholdet, så de også får kamptræning” siger Anette og fortsætter: ”Så vi kommer til at have tre rigtig gode damehold, hvor man kan har mulighed for at spille på flere niveauer.”

I spidsen for serie 2-holdet kommer endnu en af SUS’ rutinerede kræfter i spil. Linda ”Smed” Kristensen vil være udskiftnings- og holdleder. Hun har i flere sæsoner trænet hold i SUS, og har et godt kendskab til de fleste af spillerne. Hun vil med garanti gøre sit til, at det ny-sammensatte hold, vil gøre en rigtig god figur i serie 2.

Med det nyoprettede hold, er der også god plads, hvis der skulle være nogle, som har lyst til at prøve at spille håndbold i en klub, hvor det store fællesskab betyder rigtig meget.


Fynsseriedamer har stadig to kampe inden jul

Efter et hæderligt nederlag til de tidligere 2. divisionsspillere fra Gudme/Oure sidste weekend, har pigerne i fynsserien mulighed for at hente fire point, her inden jul.

Tirsdag den 16. december kl. 19.30 i Ullerslev møder holdet således Haarby, der ligger på en sjetteplads.

Lørdag den 20. december gælder det Stenstrup IF, der pt. befinder sig på tredjepladsen – kun en enkelt placering over SUS-damerne.

Til tirsdagens kamp har træner Gitte Karmark måttet melde afbud. Heldigvis har Bibi Lykke fra 2. division og Pia Aleksandrovietz, der træner U18-pigerne, sagt ja til at overtage styringen med holdet for en aften. Vel Mødt!

 DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75