Find SUS på Facebook

U12 drenge rækkevindere

20-12-2014 11:38:11 Ann Karina Lindemann

I samråd med spillerne blev vi enige om at starte i B-rækken, og hvis det skulle vise sig at vores niveau berettiget til mere, måtte vi tage den der fra.

Det har nu ført til en flot halvsæson med rene sejre.

Senest en 1 måls sejr over naboerne fra Nyborg GIF. Det har vist sig at der er stor niveauforskel i rækken, hvor det også er blevet til sejre på over 10 mål, men samtidig også tætte kamp mod blandt andet Nyborg GIF og Østfyn HK.

Samlet set betyder det nu, at drengene skal op og spille i bedste række på Fyn, sammen med 5 andre hold. Dette bliver i en pulje med bl.a. GOG som drengene mødte i en pokalkamp, hvor vi løb ind i et rigtig stort nederlag. Dette skal drengene også vende sig til efter jul, hvor det bliver modstandere som vil yde en helt anden modstand.

Men ligesom vi har haft en halvsæson med kun sejre, skal vi nu være klar til at kæmpe med alt hvad vi har for at yde en flot indsats. Målet for kampene behøves derfor ikke at være sejre, men at vi rykker os på nogle andre parametre, så dem der skal spille u14 næste år bliver udviklet til det, og dem der fortsat er u12, er klar til at tage endnu mere ansvar. 

Holdet består af: Jakob Godskesen, Christian Stuhr, Simon Bærholm, Malte Dong, Jonas Eckmann, Lucas Viette, Mads Jørgensen, Søren Hansen, Nico Hartmann, Tobias Larsen & Lucas Andersen.

Drengene gik på juleferie i torsdags d. 18/12, og har nu pause indtil mellem jul og nytår, hvor vi tager til julestævne i Tommerup.

U12 drenge og deres trænere ønsker alle i og omkring klubben en glædelig jul!

Martin Stuhr & Joakim RydalDK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75