Find SUS på Facebook

U10 piger til Sne Cup i Tommerup

03-01-2011 20:18:37 U10 Piger
Pigerne på billedet er: Dagmar, Katrine, Jule J, Julie H, Celina, Maja, Mille, Anna, Nanna, Alberte, Maria, og træner Helle Riget.

 

Onsdag den 29. december kl. 17 var der afgang fra Ullerslev, og en lille time senere var der ankomst i Tommerup. Her stod den først på aftensmad og derefter indkvartering i et klasseværelse på Tallerupskolen. Aftenen gik med snak, kortspil, samt leg og håndbold i skolens hal. Vi skulle også have fundet et par eller tre piger, som skulle spille kampe for U10 drengeholdet næste dag. Vi var nemlig 11 spillere til ét hold, og drengene var også 11 spillere, men til to hold. Dagmar og Katrine var først på banen, og de spillede derfor håndboldkampene for drengene om fredagen, men ellers var de selvfølgelig sammen med os tøser resten af tiden. GODT GÅET Dagmar og Katrine!

Ved 22-tiden krøb vi i soveposerne – men det var ikke alle ”lopper”, som havde lyst til at sove. Da klokken blev kvart over elleve, og der stadig var gang i mobiltelefoner samt stemmer, kom der et højt ”SSYYYYYSS” fra træneren. Det hjalp en kort stund! Næste morgen måtte et par piger også erkende, at de var lidt trætte, da de nok kun have sovet 4-5 timer!!

Efter morgenmad og en bustur til Aarup blev det endelig tid til at spille kamp! Første modstander var TMS Ringsted – efter en flot første halvleg førte vi 5-1. Det blev også slut resultatet! I næste kampe ventede Næsby, som vi besejrede med et enkelt mål efter en meget tæt kamp! Sidste kamp i puljen var mod Tommerup. En kamp som blev vundet meget suverænt: 5-0!

Ja, så stod vi lige pludselig og var puljevinder! Det kom måske ikke bag på spillerne, men helt ærligt så kom det lidt bag på mig!! Vi har haft lidt svingende resultater i lørdagskampene i første halvsæson, så jeg havde ikke lige set den her komme! Men jeg er ikke i  tvivl om, at alle pigerne har udviklet sig rigtig meget i første halvsæson, og så er det jo meget glædeligt, at det også viser sig på resultaterne.

Vi spillede til sidst mod de to andre puljevindere, Bellinge og et nyt Næsby-hold. Bellinge var for gode til os, men vi ydede en kæmpe indsats, og tabte kun 4-7. Mod Næsby burde vi have vundet, vi førte klart ved pausen. Men det var nok lige netop det, der gik galt: ”jeg troede lige, vi havde vundet” sagde en af pigerne efter kampen, som vi tabte med ét mål! Og lektien må bare være, at en kamp varer til sidste fløjt!

Men de sidste to kampes nederlag skal absolut IKKE lægge en dæmper på begejstringen! Vi blev en flot nummer tre, og fik tilmed en lille rygsæk i præmie! TILLYKKE PIGER!!

Vi er klar til at fortsætte det gode træningsarbejde – første træning i 2011 er i morgen tirsdag den 4.januar kl. 15-16. Husk efterfølgende et kort forældremøde kl. 16.45.

Pigerne på billedet er: Dagmar, Katrine, Jule J, Julie H, Celina, Maja, Mille, Anna, Nanna, Alberte, Maria, og træner Helle Riget.

Godt Nytår!

Helle Riget, trænerDK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75