Find SUS på Facebook

Holdsponsorer:


Træningstider

Holdet er tilmeldt "Herre veteran", men pga. for få veteranhold og old boys, spiller holdet i denne sæson i serie 4.

Træner ikke - spiller kun kampe


Information
Julefrokost 11-10-2020 18:06:32
Holdet afvikler hvert år julefrokost 4. juledag kl. 18.00 hos Jens Kimer i Skalkendrup.
Old Boys Rygreklamer
Holdleder
Poul Bjarne Hansen
Tlf. 65383715
Mobil 21743715
Holdleder
Erik Hansen
Mobil 27118138

Artikler om Herre serie 4
Fyns bedste old boyshold
Ligesom for to år siden sluttede SUS Håndbold igen på førstepladsen i den bedste (og eneste) old boys-rækken. Jesper Nørgaard fra FHF's turneringsudvalg overrakte pokal og diplom til holdet efter sæsonens sidste kamp.

Veteraner drager til Tyskland - igen
En kamp mod TUS Lübeck, og billetter til THW Kiel-GOG er blot et par af programpunkterne i turen, som SUS Håndbolds old boyshold med ledsagere og andre med tilknytning til holdet tager på i weekenden den 22.-24. februar. Ialt 30 deltager i turen.

Fynsmesterkab fejret med flugtskydning
Skærtorsdag var Fyns bedste old boys'er(!) samlet for at fejre mesterskabet. Det foregik hos Benny med skydning, grillpølser, sild og brændevin, bøffer, grønlandsk kaffe og dart.

Fyns bedste old boys-hold - og sæsonens første SUS-fynsmestre!
Med sejr onsdag aften i Espehallen er SUS Håndbolds veteraner sikre på førstepladsen og dermed fynsmesterskabet inden sidste spillerunde i Fyns højeste (og eneste) old boys-række. Se mere om holdet og spillertruppen her!

Tredieplads fejret med rygeost og nye kartofler
SUS Håndbolds veteranhold sluttede som trediebedste old boys-mandskab på Fyn. Forleden markerede spillerne den flotte placering på værdig vis.

SUS-veteraner blandt Fyns fem bedste
Veteranholdet, som spiller i old boys-rækken, skal her efter nytår spille i B-rækken - Fyns øverste række for old boys. Desværre er kun ialt 10 old boys-hold tilmeldt FHF-turneringen i år. "Oprykningen" blev fejret ved den traditionelle julefrokost 4. juledag.

Spændende SUS-tilbud: Tag med til Final4 i Köln i maj næste år
Veteranholdet planlægger en bustur til Köln den 29. maj til 1. juni 2015, hvor der er billet til alle fire slutkampe i håndboldens champions league. Alle interesserede i og omkring SUS Håndbold har mulighed for at tilmelde sig. Læs mere om super-håndboldtilbuddet her!

Håndbold, hygge og Hamborg-containere
Vellykket veterantur til Tyskland, med både besøg i Hamborg og håndbold mod lokalt hold i Lübeck. Se billederne fra turen, hvor ialt 29 spillere, ægtefæller og øvrige fra SUS Håndbold deltog.

Veteraner drager til Tyskland - igen
En kamp mod TUS Lübeck, og billetter til THW Kiel-GOG er blot et par af programpunkterne i turen, som SUS Håndbolds old boyshold med ledsagere og andre med tilknytning til holdet tager på i weekenden den 22.-24. februar.

Veteranerne vandt 9-3 på Ærø
De sjældne lave cifre kan skyldes flere forhold. Men SUS-holdet havde som sædvanligt en hyggelig tur til Ærø.

Veteraner med Mikkel Hansen-afslutning
SUS' ældste mandskab varmede på bedste vis op til dagens EM-finale med scoring til 13-12 på tremeterkast efter tid i lokalopgøret mod Østfyns HK.

Højt humør på Ærø-færgen
Igen i denne sæson kunne herre veteranholdet fejre førstepladsen og dermed oprykning til old boys B efter jul, da spillerne efter sidste kamp spiste smørrebrød med et par snapse på vej hjem fra Ærø.

Ubesejrede veteraner
Kampen i dag mod BR 66 endte uafgjort 15-15, og dermed er klubbens herre veteranhold - som sædvanlig - med i topppen af old boys C frem mod juletiden


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75