Find SUS på Facebook

Holdspsonsorer:

Træningstider

Tirsdag 19.30 - 21.00 hal 2

Årgang 2000 og tidligere


Information
Holdleder
Helle Heine
Tlf. 65353001
Mobil 28183065
Dame Serie 3 Rygreklame Peppe´s Pizza & Grill

Artikler om Damer Serie 3
Uheldige skader og trænerafbud var ingen hindring for serie 3-damer
Anden halvsæson blev søndag skudt i gang for flere af klubbens hold. SUS Håndbolds mest sejrsvante damehold startede på udebane i det sydfynske mod Gudme.

Endnu en flot sæson for SUS’ serie 3 damer
Der var revanche til gode i torsdagens lokalopgør mod Nyborg på hjemmebane. Og SUS Håndbolds unge trup, havde da også sat alt ind på at vinde. Før jul var det nemlig blevet til et sviende 9-måls nederlag i Nyborg. Det skulle der laves om på, og det blev der!

Dame serie 3 gjorde sit
....nu venter de kun på den direkte modstanders kamp i dag søndag. Om de bliver nummer 1 eller 2 og om der dermed er en kamp mere i vente om Fynsmesterskabet.

Dame serie 3 forstår sig både på håndbold og holdfest
Ifølge Biblen var skærtorsdag den dag i påsken, hvor Jesus indstiftede nadveren. Han inviterede på brød og vin, og sluttede aftenen af med at vaske fødder på sine disciple. Hvad der var på menuen og om der var lagt op til fodbad på Kullerup Byvej i torsdags melder efterretningerne ikke noget om...

Oprykning og et ekstra damehold
Selvom der endnu er nogle dage til jul, har SUS’ mest rutinerede damehold sikret klubben en dejlig julegave, nemlig oprykning til serie 2.

Helle Heine fortsætter
Næste års træner for SUS Håndbolds dame serie 3 er på plads.

Damer op i serie 2
Dagens topopgør - mellem SUS og SUS! - i dame serie 3 skulle afgøre, om klubbens andet eller trediehold skal spille i dame serie 2 efter jul. Det skal andetholdet efter sejren på 25-16 i det interne opgør. Inden der bagefter var fælles julefrokost blev det også til et fællesbillede!


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75