Find SUS på Facebook

Holdsponsorer:

Træningstider

HF SUS Nyborg - holdfællesskab med Nyborg GIF

Tirsdag 20.00-21.30 Ullerslev hal 1

Torsdag 20.30-22.00 Ullerslev hal 2

Årgang: 2000 og tidligere


Information

Artikler om Damer 3. division
Damerne tabte topkampen
3. divisionsdamerne tabte i de sidste sekunder mod Ollerup/Skerninge i lørdagens kamp i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Til gengæld vandt fynsserieherrerne over TPI Odense, og rykkede et vigtigt skridt væk fra bundregionen.

- Det bliver en oplevelse
SUS-damerne glæder sig til mødet på torsdag aften med landets bedste hold. De håber også på mange tilskuere i hallen, når pokalkampen starter kl. 19.00. Fra klokken 17.45 er der klubspisning i Kultursalen. Der er tilmelding frem til og med på søndag til Anna i cafeteriet.

”Det er vidst første gang jeg råber så højt omklædningsrummet i pausen”
Sådan sagde SUS’ træner Allan Jensen, da 3. division damer var på vej hjem fra Jersie efter det første af de to opgør om at blive liggende i rækken. Og der var da også brug for at tale med store ord efter en første halvleg, hvor nervøsitet i høj grad prægede spillet for SUS.

3. division damer gjorde det umulige!
Efter en sæson, der bestemt ikke har været den bedste, havde SUS’ divisionsdamer fredag aften en allersidste chance for at sikre sig muligheden for at kravle over nedrykningsstregen.

Endelig point på kontoen for 3. divisionsdamerne
Luften var tyk af spænding og koncentration inden aftenens hjemmekamp mod ærkerivalerne fra Ollerup/Skerninge. Det er et par sæsoner siden de to hold sidst har mødt hinanden, men spillerne på begge hold kender hinandens styrker og svagheder.

Godkendt start for 3. divisionsdamerne
Trods et ærgerligt nederlag i den første turneringskamp, viste ny-oprykkerne rigtig gode takter i Fredericia.

Blå mærker, hygge og masser af solskin
Man kunne ikke have ønsket sig bedre vejr, omgivelser eller selskab, da SUS’ damer fik brugt alle de surt opsparede kroner i bødekassen lørdag i Kristi Himmelfartsferien

SUS HÅNDBOLD I 3. DIVISION!!!
Med en storsejr på udebane i Randers tirsdag aften, er SUS Håndbolds dygtige damehold at finde i en turneringsrække højere fra næste sæson

Afgørelsens time for fynsseriedamerne
De stærke piger fra SUS Håndbolds bedste damehold kan i aften sikre sig en plads i 3. division i den kommende sæson.

2. divisionsdamerne skal vinde Skærtorsdag
I lørdags vandt dame fynsserieholdet deres første kamp i bestræbelserne på at rykke op i 3. division (billedet). Til gengæld tabte SUS Nyborgs damer deres første kamp ude, og skal derfor vinde Skærtorsdag i Ullerslev, hvor det kl. 14.30 gælder HIK i opspillet til 1. division.

Oprykningsspillet til 3. division i hus!
Allerede inden opgøret mellem fynsseriens nummer to og tre, var damerne fra SUS Håndbold sikre på at nå oprykningsspillet i denne sæson. Siden holdet blev tilbudt en plads i Fyns bedste række i 2013, er de sluttet i toppen i hver sæson. Men i år er det første gang, de skal i oprykningsspil.

Stor-sejr sikrer plads i oprykningsspillet
BR 66 fra Langeskov rykkede efter jul op i damernes fynsserie, og tirsdag aften stod den så på lokalopgør mod SUS Håndbold. De to hold er placeret i hver sin ende af rækken, og med en sejr kunne hjemmeholdet sikre sig pladsen som nummer to, der giver plads i oprykningsspillet til 3. division.

Sejrs-stimen brudt på hjemmebane
Med bare tre kampe tilbage i damernes fynsserie, havde SUS Håndbold ellers gode muligheder for at kunne afgøre oprykningen selv. Men de unge piger fra Faaborg/ØH satte en yderst effektiv kæp i hjulet.

Ubesejret og med kurs mod 3. division
Søndag tog SUS Håndbolds fynsseriedamer endnu et vigtigt skridt mod den direkte oprykning til divisionen. Med sejren over Kerteminde HK har holdet nu otte sejre ud af otte mulige her efter jul.

Førstepladsen kom i hus - og hele holdet blev hypnotiseret!
Tirsdag mødte fynsseriedamerne DSIO i et nervepirrende opgør, hvor det gode, tålmodige og taktiske spil fra søndagens kamp var fuldstændig forsvundet. Det blev dog til en to-måls sejr og førstepladsen i puljen. Torsdag blev det fine resultat fejret med cafe-besøg og hypnoseshow i Odense.

Intens top-kamp i Ullerslev
Kampen om førstepladsen i damernes fynsserien blev ikke helt så spændende som man kunne have forventet. HF Højfyn mødte et super velforberedt SUS-hold, der bestemt ikke havde tænkt sig at give noget ved dørene.

SUS vinder i Højby
Torsdag drog de dygtige fynsserie-damer til Højby for at spille forårssæsonens anden kamp. Højby er startet denne halvdel med to nederlag, hvorimod SUS havde en frisk sejr med i baggagen.

Overbevisende spil i 2. halvleg sikrede sejren
Søndag var der opstart på forårssæsonen i fynsserien for SUS Håndbolds dygtige damer, og efter en mindre køn 1. halvleg, cementerede holdet deres position i toppen af rækken med stærkt spil i kampens sidste del.

Koncentration og en stærk holdindsats gjorde forskellen
Der er altid lidt mere spænding på, når Kerteminde HK og SUS mødes i damernes fynsserie, og tirsdag aften tørnede de to hold sammen i Ullerslev.

Solid indsats i omkamp
Da SUS tidligere på sæsonen mødte Rolfsted i damernes fynsserie, blev kampen afbrudt i starten af anden halvleg, da en af Rolfsteds spillere faldt om på banen. FHF mente at kampen skulle spilles om, og det blev den så torsdag aften.

Flot sæsonstart for fynsserie-damerne
Med tre overbevisende sejre i de første tre kampe, ligger SUS Håndbolds fynsserie-hold helt i toppen af puljen.

Fem på stribe i fynsserien
Med ti point for seks kampe, sætter fynsseriedamerne en tyk streg under, at de hører til i toppen af rækken. På nuværende tidspunkt indtager holdet en flot andenplads.

Endnu en storsejr til fynsseriedamerne
Der blev kun spillet et enkelt opgør i damernes fynsserie søndag. SUS Håndbold tog imod Bolbro HK i Ullerslev kultur- og idrætscenter.

”Vi har aldrig spillet bedre!”
Sådan lød ordene fra fynsserie-damernes træner, Gitte Karmark, efter tirsdagens kamp mod ærkerivalerne fra Stenstrup IF.

Sikker sejr - men rodet kamp
Med en frisk syv-måls sejr over Bolbro i søndagens udekamp, var det en flok glade spillere, der tirsdag mødte op til endnu en kamp i fynsserien. Tirsdag aften tog SUS-damerne således imod Østfyns HK på hjemmebane.

Fynsserie damer i fuld gang
Blot to uger efter træningsopstart viser damerne lovende takter for den kommende sæson

Strandhåndbold og grill-hygge
Lørdag den 30. maj omdannes Nordstranden i Kerteminde til et sandt håndboldmekka, når fynske seniorer mødes i vandkanten til nervepirrende opgør om at blive kåret som stævnevinder i strandhåndbold 2015.

Fynsmesterskab til klubbens sejeste damehold
En forrygende afslutningsfest sad måske en smule i kroppen, da serie 3 damer spillede om fynsmesterskabet i weekenden

Andenpladsen kom i hus
Men kampen for fynsseriedamerne kommer ikke til at gå over i historien, som en af de velspillede af slagsen. Det var bestemt ikke til at se, at det var et opgør om at overtage andenpladsen, der udløser mulighed for oprykningsspil.

Gedigen holdindsats sikrer fynsseriedamerne to point
Med tætte opgør og et par ærgerlige nederlag i bagagen, var det et nærmest forandret SUS hold, der søndag gik på banen til opgøret mod TPI Odense. Tirsdag aften den 10. marts gælder det kampen om andenpladsen i rækken. Kampen mod Stenstrup starter klokken 19.15. Kom og støt damerne!

SUS henter to point med hjem fra Ringe
Efter fynsserieholdets nederlag i sidste uge til ”divisionsholdet” fra Gudme, var det tid til at få de første point på kontoen i det nye år.

Godt nytår!
Første kamp i det nye år er lokalopgøret den 4. januar 2015. Her møder U-14 drengene Nyborg GIF i 1. division. De fleste af klubbens andre hold, starter dog først op weekenden efter, og der er udsigt til mange spændende timer i håndboldhallerne rundt omkring.

Flot første halvleg sikrede SUS sejren
Rigtig flot kontraspil og et virkelig stærkt forsvar gav SUS' fynsseriedamer det fornødne forspring i tirsdagens hjemmekamp, men Haarby kom stærkt igen.

Festlig SUS-julefrokost
I vanlig stil var stemningen i top, da 160 spillere, trænere, bestyrelsesmedlemmer og andre med tilknytning til klubben gik til den ved weekendens julefrokost.

Storsejr i lokalopgør i Fynsserien
Tirsdag aften tog SUS' damer imod ærkerivalerne fra Kerteminde HK. Disse opgør plejer at være fyldt med stor intensitet fra begge hold. Det var dog kun de første 15 minutter, der for alvor var spænding om kampens udfald.

Sejr i solid forsvarskamp
Tirsdag aften kom endnu 2 point på kontoen til SUS Fynsseriedamer efter en kamp, hvor forsvaret hang rigtig godt sammen.

Fynsserie-damerne får point på kontoen
Med et ærgerligt nederlag i sidste weekend mod IF Stjernen, var det en flok opsatte SUS-piger, der løb på banen søndag eftermiddag i Ullerslevhallerne til kamp mod Bolbro HK.

Gitte Karmark træner for SUS-damerne
Den energiske stregspiller de seneste år på SUS og SUS Nyborg divisionsholdet står næste sæson i spidsen for SUS Håndbolds damehold. Gitte Karmark har desuden spillet på Y- og U-landsholdet, og otte år i Ligaen for FIF og Virum Sorgenfri.

Fynsseriedamer med i topstriden
Tirsdag aften blev det til endnu en sejr - denne gang med hele 27-19 over Kerteminde på udebane.

Stærk holdindsats gav sejr over tophold
Fynsseriedamerne vandt søndag over Vissenbjerg 28-21.

3 på stribe til fynsserie damerne.
Det blev til endnu en fredags sejr på hjemmebane mod et tamt Nr. Åby Båring hold hvor kontramaskinen endelig viste tænder.

2 sejre på 3 dage til Dame Fynsserie.
Det lå ikke i kortene, at der ville komme 2 sejre af 2 mulige denne weekend, da holdet var kraftig amputeret.

Sejr til fynsserie damerne.
Efter nogle sløje kampe i sidste del af 1. Halvsæson, kom der en sejr i hus, trods et skadesramt dame fynsserie hold.

SUS vandt lokalopgøret
I dagens lokalopgør i damernes fynsserie var sejren over Østfyns HK aldrig rigtigt i fare. Fra starten var det dog gæsterne som førte an, og bragte sig foran 5-1. Men hjemmeholdet kom tilbage i kampen, og sikrede sig sejren på 25-33.

Fynsserien sejrer over tophold!
Dame fynsserie slog topholdet fra Kerteminde i næsten fyldt Ullerslev Kultur- og Fritidscenter.

Dame Fynsserie tilbage på sporet.
En sejr over Sdr. Nærå bragte SUS damerne tilbage på sporet efter sidste uges nederlag mod DSIO.

Endnu en sejr til Dame Fynsserie.
En god 1. halvleg sikrede 2 point til fynsserie damerne fra SUS Håndbold.

Ny sikker sejr til Dame Fynsserie.
Det blev en lidt rodet kamp søndag i Ullerslev.

Stor sejr til Dame Fynsserie!
Søndag den 20/10 var der debut for SUS Håndbolds Damer i Fynsserien, og det blev en rigtig god debut.

SUS Håndbolds 1. damer i Fynsserien!
Så er holdet tilbage i Fynsserien, hvor de høre til.

SUS Damer fynsmestre i Beach Handball!
Lørdag den 1/6 var SUS Håndbolds dame senior i Assens og spille Beach Handball

Trænings start Dame Serie 1
Så starter vi op med sommertræningen.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75