Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Vindernumre for Kloakkens medlemlotteri
Her er vindernumrene fra Kloakkens medlemslotteri fra juni, juli, august, september, oktober og november 2018.

Julekalendere fra SUS i 20 år
”Grise-kalenderen” fra SUS Håndbold er klar til salg, og traditionen tro er lokale svineproducenter blandt de mange gevinstsponsorer. Kalenderen kan købes i hallerne fra weekenden, i forretningerne og hos spillerne på alle hold. Støt klubben og vind måske en af de 144 flotte lokale gevinster!

Kæmpestor SUS-weekend venter
På lørdag spiller både U6, U7 og U8 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Og søndag er der hjemmekampe for de fleste af klubbens øvrige 24 hold, heriblandt damerne i 3. division (billedet) og derefter begge SUS Nyborgs divisionsherrer. Og der sælges både de nye julekalendere og OK-kort i hallerne.

LC Sport har leveret SUS-tøj i 30 år
Sportsforretningen i Langeskovcentret er trofast leverandør til SUS Håndbold – i de seneste 18 år med PUMA-udstyr. Det fejres nu med medlemstilbud på PUMA-trøjer, tasker og andet lækkert klubtøj og udstyr - som kan bestilles her.

Er du OK?
Husk at OK støtter SUS Håndbolds ungdomsafdeling. Har du ikke endnu et OK-kort til benzin/diesel, eller har mobiltelefoni eller køber el hos OK, så kan på hjælpe din klub. Se hvordan under SUS-Info her til højre på siden!

Stor aktivitet og opbakning i SUS Håndbold
Ved generalforsamlingen i denne uge blev det fremhævet, at klubben mønstrer hold i alle rækker, med stærk opbakning af frivillige og forældre. Også økonomien og ledelsen er på plads.

De vandt SUS Spar Nord Cup 2018
Så er årets store stævne vel overstået. 245 kampe er blevet afviklet i ni af kommunens haller. Se, hvem der vandt alle rækkerne. Billeder af alle vinderholdene.

Følg stævnets resultater, stillinger og se billeder her
SUS Spar Nord Cup 2018 nærmer nu sin afslutning i ni haller i Nyborg Kommune. Den første pulje er afgjort. Svendborg vandt over IF Stjernen i den afgørende kamp i U12 piger A. Se også stævnets facebook-side.

Forberedelserne til store stævne i næste weekend i fuld gang
Der deltager 97 hold fra hele landet, og der skal spilles 246 kampe ved SUS Spar Nord Cup 2018 i ni haller i Nyborg Kommune. Bemandingsplanen for de mange frivillige hjælpere er også tæt på at være fyldt ud. Se planen her.

Så er der generalforsamling!
Til alle medlemmer og forældre: Mød op til årets generalforsamling i SUS Håndbold tirsdag den 25. september kl. 19.00 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75