Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Mange hjemmekampe på søndag
Søndag den 13. januar er stor hjemmesøndag i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. U14-piger i 1.div.A møder GOG kl. 10.00, det nyoprykkede herre fynsseriehold spiller kl. 11.00, SUS' 3. divisionsdamer kl. 12.30, SUS Nyborg's 2. divisionsherrer kl. 14.30. Der er kampe i begge haller fra kl. 9-16.

Uheldige skader og trænerafbud var ingen hindring for serie 3-damer
Anden halvsæson blev søndag skudt i gang for flere af klubbens hold. SUS Håndbolds mest sejrsvante damehold startede på udebane i det sydfynske mod Gudme.

Gevinster på julekalenderen mangler at blive afhentet
Har du en SUS-julekalender med gevinst, så ring til Grethe Andersen, så den kan blive afhentet snarest. Der mangler blandt andet vindere til flere halve grise og dejlige oksekødspakker fra BF OKS. Så kig lige bag lågerne i julekalenderen efter en ekstra gang. Der kan stå "Gevinst" på bagsiden!

Næsten 15.000 kroner i benzinpenge
De mange SUS'ere, som har benzinkort, køber diesel, el, naturgas eller mobiltelefon gennem OK, gavner klubkassen. Det ses af afregningen fra selskabet for 2018, som netop er indkasseret.

Glædelig jul og godt nytår!
Alle medlemmer, trænere, ledere, forældre, sponsorer og øvrige med tilknytning til SUS Håndbold ønskes hermed en glædelig jul og godt nytår! Læs her en hilsen, som er udsendt til alle vore sponsorer!

Sjov julekonkurrence for alle SUS’ere
Send en sjov bobletekst, som passer til de viste SUS-billeder – og vind et gavekort på 200 kroner til Kirk Street Food, Arkaden i Odense, eller mad fra Ellinge Forsamlingshus (KirkHedegaard.dk)!

Succes i pokalturneringen
De hårdt prøvede divisionsdamer fik sæsonens første sejr i aftenens pokalkamp mod Faaborg/ØH ligeledes fra 3. division.

Vindernumre for Kloakkens medlemlotteri
Her er vindernumrene fra Kloakkens medlemslotteri fra juni, juli, august, september, oktober og november 2018.

Julekalendere fra SUS i 20 år
”Grise-kalenderen” fra SUS Håndbold er klar til salg, og traditionen tro er lokale svineproducenter blandt de mange gevinstsponsorer. Kalenderen kan købes i hallerne fra weekenden, i forretningerne og hos spillerne på alle hold. Støt klubben og vind måske en af de 144 flotte lokale gevinster!

Kæmpestor SUS-weekend venter
På lørdag spiller både U6, U7 og U8 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Og søndag er der hjemmekampe for de fleste af klubbens øvrige 24 hold, heriblandt damerne i 3. division (billedet) og derefter begge SUS Nyborgs divisionsherrer. Og der sælges både de nye julekalendere og OK-kort i hallerne.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75