Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Vindernumre Kloakkens lotteri
Her er vindernumrene for marts, april og maj 2019 i Kloakkens lotteri

SUS'ere blev hædret
Ved jubilæumsfesten blev Malene Hansen kåret som "Årets SUS'er" og Heine Christiansen fik SUS-pokalen, som uddeles hvert femte år. Også klubbens ungdomshold har kåret hver deres "Årets SUS'er". Se billederne af alle "Årets SUS'ere".

Legender vandt over 2. divisionsholdet
Jubilæumsarrangementet startede med en kamp mellem det nuværende SUS Nyborg 2. divisionshold og tidligere divisionsspillere i SUS Håndbold. Sidstnævnte vandt 31-29! Se billederne fra kampen.

Masser at fejre ved jubilæumsfesten
170 gæster havde en herlig aften i Kultursalen, da SUS Håndbolds 30 års jubilæum blev fejret. Se billederne...

Nostalgi ved jubilæumsfesten
Så er det på lørdag, nuværende og tidligere SUS'ere samt mange øvrige med tilknytning til klubben fejrer 30 års jubilæet. Inden festen om aftenen indledes der med en kamp kl. 16.00 mellem det nuværende divisionshold og tidligere divisionsherrer i SUS. Kom er start jubilæumsfesten i hallen!

300 tilskuere til U14-pigernes DM-kvalifikationskamp
Kæmpe opbakning til SUS Håndbolds fynske mestre, som dog tabte returkampen med 15-22 til de fysisk overlegne købehavnske modstandere.

Fyns bedste old boyshold
Ligesom for to år siden sluttede SUS Håndbold igen på førstepladsen i den bedste (og eneste) old boys-rækken. Jesper Nørgaard fra FHF's turneringsudvalg overrakte pokal og diplom til holdet efter sæsonens sidste kamp.

U14 piger vinder 1. division
I aftenens tætte og spændende kamp sikrede U14 pigerne sig billet til to kvalifikationskampe om at deltage i DM for U14 piger. Kampene skal afvikles i de kommende to weekender.

Oprykningen kom sikkert i hus
Man ser af og til, at gummiarm og nerver kan spille et puds i afgørende faser af en håndboldsæson. Især når man fuldstændig selv, kan afgøre situationen. Således gik SUS Håndbolds standhaftige damer på banen i Ullerslev tirsdag aften, for selv at afgøre det.

To point mere til SUS’ dygtige serie-damer
Efter en efterårssæson med få spillere og en ualmindelig stærk serie 1-pulje, har de standhaftige piger vist deres værd med en virkelig flot forårssæson i serie 2. Det er kun blevet til to 1-måls nederlag og hele seks store sejre til pigerne.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75