Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Klubdragten er klar til sæsonstart!
Så er den nye SUS-dragt klar hos LC Sport. Med klub- og sponsorstøtte kan den købes for kun 410 kroner i børnestørrelse og 450 kroner i ungdoms- og voksenstørrelse. Den og andet SUS-udstyr kan købes i forretningen eller bestilles her via hjemmesiden.

Vindernumre Kloakkens lotteri
Her er vindernumrene for Juni, Juli og August 2019 i Kloakkens lotteri

Der bliver brug for alle SUS'ere i weekenden den 20. til 22. september
Med foreløbig 117 tilmeldte hold fra hele landet tegner alt til et stort SUS Spar Nord Cup 2019. Derfor er der alt mulig brug for frivillig hjælp af medlemmer, forældre og øvrige med tilknytning til SUS Håndbold, for at arrangementet igen i år bliver en succes. Meld dig allerede her!

SUS'ere blev hædret
Ved jubilæumsfesten blev Malene Hansen kåret som "Årets SUS'er" og Heine Christiansen fik SUS-pokalen, som uddeles hvert femte år. Også klubbens ungdomshold har kåret hver deres "Årets SUS'er". Se billederne af alle "Årets SUS'ere".

Legender vandt over 2. divisionsholdet
Jubilæumsarrangementet startede med en kamp mellem det nuværende SUS Nyborg 2. divisionshold og tidligere divisionsspillere i SUS Håndbold. Sidstnævnte vandt 31-29! Se billederne fra kampen.

Masser at fejre ved jubilæumsfesten
170 gæster havde en herlig aften i Kultursalen, da SUS Håndbolds 30 års jubilæum blev fejret. Se billederne...

Nostalgi ved jubilæumsfesten
Så er det på lørdag, nuværende og tidligere SUS'ere samt mange øvrige med tilknytning til klubben fejrer 30 års jubilæet. Inden festen om aftenen indledes der med en kamp kl. 16.00 mellem det nuværende divisionshold og tidligere divisionsherrer i SUS. Kom er start jubilæumsfesten i hallen!

300 tilskuere til U14-pigernes DM-kvalifikationskamp
Kæmpe opbakning til SUS Håndbolds fynske mestre, som dog tabte returkampen med 15-22 til de fysisk overlegne købehavnske modstandere.

Fyns bedste old boyshold
Ligesom for to år siden sluttede SUS Håndbold igen på førstepladsen i den bedste (og eneste) old boys-rækken. Jesper Nørgaard fra FHF's turneringsudvalg overrakte pokal og diplom til holdet efter sæsonens sidste kamp.

U14 piger vinder 1. division
I aftenens tætte og spændende kamp sikrede U14 pigerne sig billet til to kvalifikationskampe om at deltage i DM for U14 piger. Kampene skal afvikles i de kommende to weekender.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75