Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
U14 piger vinder 1 division
I aftenens tætte og spændende kamp sikrede U14 piger sig billet til to kval kampe om at deltage i DM for U14 piger

Oprykningen kom sikkert i hus
Man ser af og til, at gummiarm og nerver kan spille et puds i afgørende faser af en håndboldsæson. Især når man fuldstændig selv, kan afgøre situationen. Således gik SUS Håndbolds standhaftige damer på banen i Ullerslev tirsdag aften, for selv at afgøre det.

To point mere til SUS’ dygtige serie-damer
Efter en efterårssæson med få spillere og en ualmindelig stærk serie 1-pulje, har de standhaftige piger vist deres værd med en virkelig flot forårssæson i serie 2. Det er kun blevet til to 1-måls nederlag og hele seks store sejre til pigerne.

SUS-damerne kæmpede bravt mod overmagten
Næsten 400 tilskuere overværede pokalopgøret i Ullerslev, hvor Odense HC’s tophold i ligaen var på besøg.

- Det bliver en oplevelse
SUS-damerne glæder sig til mødet på torsdag aften med landets bedste hold. De håber også på mange tilskuere i hallen, når pokalkampen starter kl. 19.00. Fra klokken 17.45 er der klubspisning i Kultursalen. Der er tilmelding frem til og med på søndag til Anna i cafeteriet.

Så er der klar til jubilæumsfest
SUS Håndbold fylder 30 år i år. Det skal fejres ved til stor jubilæumsfest i hallen lørdag den 27. april med spisning og liveband for alle nuværende og forhenværende medlemmer, ledere, forældre, tilskuere, sponsorer og øvrige med tilknytning til klubben. Tilmeldingen starter nu og frem til 19.4.

Den 14. marts er der håndboldfest i Ullerslev
Landets bedste damehold spiller klokken 19.00 pokalkamp mod SUS Håndbolds 3. divisionshold. Fra klokken 17.45 er der klubspisning for alle i Kultursalen med oplæg til kampen af Odense HC's træner Jan Pytlick. Vær med til håndboldfesten, der starter med lasagne. Læs mere om tilmeldingen her.

Spændende kampe i vente i Ullerslev
SUS Nyborgs 2. divisionshold møder igen ligaholdet fra TMS Ringsted. Det sker på torsdag den 28. februar klokken 19.00, og allerede søndag den 3. marts spiller holdet vigtig kamp mod Kolding HK. Og så kommer pokalkampen torsdag den 14. marts mod selveste Odense HC - landets bedste damehold pt.!

Veteraner drager til Tyskland - igen
En kamp mod TUS Lübeck, og billetter til THW Kiel-GOG er blot et par af programpunkterne i turen, som SUS Håndbolds old boyshold med ledsagere og andre med tilknytning til holdet tager på i weekenden den 22.-24. februar. Ialt 30 deltager i turen.

Pokalkampen mod Odense HC spilles 14. marts
Odense HC og TMS Ringsted. Større kan det næsten ikke blive for henholdsvis SUS Håndbolds 3. divisionsdamer og SUS Nyborgs 2. divisionsherrer. Damernes kamp mod landets pt. suverænt bedste hold spilles torsdag den 14. marts kl. 19.00 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75